banner-img

Nieuws

Bouwen aan de toekomst

02 jun 2021

Goesting

Onze genetica, ons DNA, heeft ervoor gezorgd dat Gediflora floreert als nooit te voren. Als ambitieus familiebedrijf kijken wij met volle goesting vooruit en investeren wij voortdurend in onze veredeling om te kunnen doen wat we best doen: klanten succesvol maken met onze topgenetica.

Tijd om te doen!

Klanten en leveranciers kennen ons typisch West Vlaams bedrijfsmotto: “Dromen, Denken, Durven, Doen en deure Doen”. Om onze dromen te kunnen waarmaken is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Na maanden van planning en voorbereiding is de tijd aangebroken om eindelijk te “Doen”. Al weken popelen wij om het nieuws wereldkundig te maken maar nu de werken zijn gestart kan het officieel : de bouw van onze langverwachte nieuwe veredelingskas is gestart! Deze kas wordt gebouwd in het verlengde van de bestaande kassen en bestaat naast de veredelingskas ook uit nieuwe burelen voor het veredelingsteam.

Kruisbestuiving

De feedback van onze klanten zorgt met de jarenlange ervaring binnen ons R&D team voor een unieke kruisbestuiving die op lange termijn een steeds beter product oplevert. Om die dynamiek optimaal te benutten werd de nieuwe kas volledig op maat ontworpen. Een kas die klaar is voor de toekomst. Flexibiliteit, hygiëne, duurzaamheid en respect voor mens en milieu waren daarbij doorslaggevend.

Elien & David

Met deze investering leggen Elien, David en het Gediflora team de fundamenten voor de toekomst. Een toekomst waarin we de komende jaren met laserscherpe focus verder investeren in ons bloeiend DNA, de Mum Flowers. Inspirerend innoveren met één duidelijk doel voor ogen: meerwaarde bieden voor onze klanten en het product.

Praktisch

Voor de nieuwsgierigen onder ons: de werken zijn gestart in april en de kas moet af zijn in het najaar. Tijd dus om “deure te doen”, wij hebben er alvast zin in! Volg ons op social media voor de laatste ontwikkelingen.