banner-img

Gediflora

Gediflora is een wereldspeler op vlak van veredeling en vermeerdering van bolchrysanten. Het ruime assortiment met unieke rassen en families is bekend onder de naam Mum Flowers.

scroll icon
gediflora
gediflora
gediflora

Over Ons

Gediflora heeft als missie de kwekers, dankzij haar R&D, een zeer consistent, hoog kwalitatief, vernieuwend, 100% ‘easy to grow’ plant-assortiment te bezorgen. Dit met als doel kwekers succesvol te maken. We streven ernaar om de specialist te zijn en blijven in bolchrysanten. Dit doen we door een totaalpakket aan te bieden: gouden genetica + kwaliteit + service. Gediflora wil een betrouwbare partner zijn en wandelt met veel enthousiasme ‘the extra mile’ voor tevreden klanten over de hele wereld.

Contacteer Ons!
about
video
video-icon

3 generations of love for chrysanthemums

Al 3 generaties is er een uitgesproken liefde voor chrysanten. De passie en het enthousiasme voor wat we doen heeft er mede voor gezorgd dat we tot de wereldtop behoren. We streven ernaar om de specialist te zijn en te blijven in de bolchrysanten.

video

Vermeerdering

Het vermeerderingsproces wordt gekenmerkt door on-going trainingen en specifieke protocols om gezonde, vegetatieve en uniforme stekken te leveren. Voor de vermeerdering werkt Gediflora samen met partnerbedrijven in Brazilë, Afrika en US. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het kweken van moederplanten en het plukken van stekjes. In dit proces staan strenge en uitgebreide kwaliteitscontroles centraal!

video

Team

Team work makes the dream work! Feel good & Happiness op de werkvloer daar gaan we samen voor! De juiste mensen op de juiste plaats combineren we met opleiding en training om te blijven groeien!

video

Veredeling

Gediflora brengt enkel de beste rassen op de markt. Om een uitmuntende kwaliteit te verzekeren heeft Gediflora een selectieprocedure met strenge selectiecriteria. Uitvoerige trials, strikte hygiëne-protocols en het traject van minimum 7 jaar dragen bij tot kwalitatieve producten.

video

Service

Geen enkele vraag blijft onbeantwoord, geen enkel probleem blijft onopgelost. Samen met de klant zoekt Gediflora naar de meest geschikte rassen voor zijn teelt.
Gediflora hecht veel belang aan een goede service na verkoop, flexibiliteit, stipte leveringen en 100% order fulfillment. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

ENTHOUSIAST
BETROUWBAAR
INNOVATIEF
GEDREVEN
VOLHARDEND

Bij Gediflora hebben we een passie voor wat we doen, werken we vanuit een buikgevoel en bruisen we van de energie. We gedragen ons als een team van enthousiaste mensen, zowel intern in het bedrijf als met onze klanten, partners.

Vertrouwen wordt verdiend door op een consistente wijze onze belofte waar te maken. We gaan eerlijk en respectvol om met onze omgeving, klanten, leveranciers en medewerkers. Door steeds eerlijk te zijn over ons eigen kunnen, stralen we authenticiteit uit. Door te luisteren naar onze klanten tonen we onze betrokkenheid. Door op een effectieve manier te reageren op wat we horen worden we betrouwbaar

Mum Flowers is een gouden combinatie van unieke genetica, strenge selectie en gedurfde creativiteit. We geloven dat innovatie en creativiteit een essentiële bron zijn van groei en winst voor onze klanten en voor onszelf. Verbetering, Vernieuwing, Uniformiteit, Bolvorm, Plantkwaliteit, “Easy to Grow”, Families en Inzetbaarheid zijn de drijfveren van onze R&D

Wat we doen willen we beter doen. We willen het verschil maken. Niet meelopen, maar de kop van het peleton trekken. We hebben een passie om onze klanten te verrassen door een grotere waarde te leveren dan wat zij van ons verwachten.

Deze waarde vindt zijn oorsprong in zijn ons company-motto: Dromen, Denken, Durven, Doen & Deuredoen.
*Deuredoen: typisch West-Vlaams woord, tekenend voor de mentaliteit van de streek. Betekent altijd verder blijven werken.

Mum Magazine

Wie we zijn, wat we doen en vooral hoe we het doen… dat lees je in onze Mum Magazines. Neem een kijkje achter de schermen en maak kennis met ons team.

mumbeer image

Mum Beer

Dankzij onze passie voor chrysanten hebben we een bier ontwikkeld op basis van onze bloemblaadjes. Met trots presenteren wij u: Mum Beer

Meer Weten →

News

Lees hier het laatste nieuws over Gediflora en haar medewerkers.