banner-img

Nieuws

Uniek voor de sector: Elien Pieters van Gediflora genomineerd als ‘vrouwelijke ondernemer van het jaar’.

03 feb 2020

De WOMED Award is een prijs voor de ‘onderneemster van het jaar’ die jaarlijks door markant vzw en UNIZO wordt uitgereikt. Elien Pieters, zaakvoerder van Gediflora, een B-to-B wereldspeler op vlak van veredeling en vermeerdering van bolchrysanten, is dit jaar een van de 3 finalistes die kans maakt op deze prestigieuze award. Met het company motto: ‘Dromen, Denken, Durven, Doen en Deure doen’ is Elien gedreven om kwekers over de hele wereld succesvol te maken. Het ruime assortiment met unieke rassen en families is bekend onder de merknaam Belgian Mums.

Elien nam het familiebedrijf in 2013 van haar vader over en zet het bedrijf sindsdien met dezelfde passie verder. Onder haar leiding werd de internationale groei verder gezet. Gediflora levert elk jaar tachtig miljoen stekjes aan plantenkwekers in meer dan veertig landen. Wereldwijd is zelfs bijna de helft van alle potchrysanten afkomstig van Gediflora.

Het is de eerste keer dat iemand uit de groene sector wordt genomineerd als vrouwelijke ondernemer van het jaar. Deze nominatie is de ideale gelegenheid om aan de buitenwereld te tonen hoe dynamisch en innoverend de groene sector is.

Stemmen kan tot 5 februari via onderstaande link:

https://markantvzw.be/womedaward/elien