banner-img

Nieuws

International Grower of the Year

24 jan 2019

Winnaar van de ‘Gold Rose’ award en ‘Young Plants Gold’ award

We zijn enorm verheugd om aan te kondigen dat we dinsdagavond (22/01) twee prijzen wonnen tijdens de International Grower of the Year award van de organisatie ‘Association of Horticultural Producers’. We zijn beloond met de ‘Gold Rose’-award en we hebben ook de Gold-prijs ontvangen in de categorie ‘Young Plants’.

De AIPH IGOTY Jury, bestond uit zes internationaal gerenommeerde tuinbouwdeskundigen onder voorzitterschap van Tim Edwards, vicevoorzitter van AIPH, zei: “Gediflora blinkt uit in zijn vakgebied en is trouw aan zijn motto: ‘Dromen, durven, doen en beter’. Als een wereldwijd toonaangevende specialist in Chrysanten, toont dit bedrijf uitstekende innovatie en productie en is het een betrouwbare en inspirerende partner voor telers. ”

Elien Pieters: “Deze gaat uit naar het hele team en vooral naar mijn mama en papa, ze hebben Gediflora op de wereldkaart gezet, de focus op chrysanten gehouden en altijd in hun dromen blijven geloven!”

We willen iedereen bedanken: onze klanten, onze partners en niet te vergeten de Mum-believers. In de toekomst blijven we ernaar streven om onze positie als specialist in mums veilig te stellen. Onze missie blijft om telers succesvol te maken en we blijven streven naar de beste kwaliteit van onze gouden genetica. Nogmaals: een dikke merci!