banner-img

Nieuws

In de wolken met de Mum Flowers luchtballon

31 mrt 2021

Het Gediflora-team is helemaal in de wolken met de komst van de Mum Flowers luchtballon. Het fleurige luchtvaartuig is in het beheer van Ballonteam Lips en maakte gisteren een test-vluchtje boven regio Roeselare. Ook de site van Gediflora kreeg hoog bezoek van de kleurrijke ballon.

In 2020 lanceerde Gediflora voor de Mum Flowers een campagne in Belgische en Nederlandse tuincentra. Met de ‘It’s your MUMent’ campagne kon de eindconsument bij aankoop van een MUM-flowers plant een luchtballonvaart winnen. Door de huidige corona crisis kan het ballon team helaas nog niet vliegen met de winnaars, maar ze deden gisteren alvast een test-vluchtje over de daken van Lendelede/Roeselare.

It’s your MUMent to fly high

Wil jij ook eens hogere sferen opzoeken? Hou dan in het voorjaar en deze zomer de hemel in de gaten. Spot je de MUM Flowers luchtballon, maak er dan een foto van, deel je foto op Facebook en/of Instagram met de #MUMFLOWERS en tag @mum.flowers. Wij geven nog 3 ballonvaarten weg aan waakzame ballonspotters gedurende het komende ballonseizoen.

TIP: Volg onze facebookpagina (https://www.facebook.com/mum.flowers.be/). Hier maken wij telkens bekend in welke regio de ballon te zien zal zijn.

Wie weet is het binnenkort ‘ your MUMent to fly high’