banner-img

Nieuws

Hollen door de bollen tijdens eerste Mum Run

24 sep 2019

Gediflora organiseert dit jaar voor de eerste keer de loopwedstrijd Mum Run ten voordele van een lokaal goed doel. De Mum Run zal telkens doorgaan op de eerste zaterdag van oktober. Dit jaar gaat het evenement dus door op zaterdag 5 oktober. In deze periode van het jaar vormen de indrukwekkende en kleurrijke velden een bijzonder unieke setting. Het parcours gaat langs en dwars door de bloemenvelden en is een must-see voor iedereen.

In de vroege namiddag mogen de recreatieve wandelaars en nieuwsgierigen het parcours betreden. In de latere namiddag wordt er in verschillende categorieën (Kids Run 500m en 1km, volwassenen 5km en 10 km) tegen de tijd gelopen. In de overdekte hal wordt er permanent voor ambiance en vermaak gezorgd, ook voor de allerkleinsten. Afsluiten doen we uiteraard met een feestje!

Uit verschillende goede doelen stemde het Gediflora-team voor BuBaO Sint-Idesbald. Deze school biedt naast buitengewoon onderwijs aan kinderen van 3 tot 13 jaar ook buitengewone begeleiding en zorg op maat van elke leerling en ligt bovendien op een steenworp van Gediflora. De school wil de opbrengst van de Mum Run gebruiken om 2 comfort rooms in te richten waar de leerlingen tot rust kunnen komen.