banner-img

Nieuws

Hier zijn de Jazzy Soul Sisters

08 jan 2019

Met grote trots stellen we u onze nieuwste creatie voor. De Jazzy Soul Sisters. Deze jazzy zusjes zijn superschattig en bestaan in zes fleurige kleuren: geel, roze, donker roze, rood, oranje en wit. De zussen maken deel uit van één familie, dus alle kleuren reageren en groeien op dezelfde manier.

Hun reactietijd bedraagt zes weken en ze moeten weinig of niet geremd worden. Met een goede houdbaarheid en oogsttolerantie  zijn dit nieuwe, stabiele zekerheden. Het laat toe om leuke combinaties te maken, die gelijktijdig bloeien.Daarnaast hoeft deze nieuwe familie niet getopt te worden, ze vertakken perfect van nature.

Die bloei komt er op natuurlijke wijze in week 43, wat betekent dat de Soul Sisters het hele seizoen te kweken zijn. Ze zijn bovendien niet gevoelig voor knopvorming bij vroeg inpotten.

De vrolijke familie is voorzien van enkele hippe point-ofsales- items. Kwekers kunnen kiezen om de Soul Sisters aan hun klanten aan te bieden met potje, cover en/of steker met stickervel vol girly stickers en catchy quotes.

Klik hier voor meer info over de Jazzy Soul Sisters.
Deze fleurige collectie wordt voorgesteld tijden IPM: 22 januari tot 25 januari.