banner-img

Nieuws

Introductie 3 nieuwe collecties op Flower Trials 2018

18 apr 2018

Van 12 tot 15 juni is het weer zover. Dan stelt Gediflora weer enkele nieuwigheden in Belgian Mums assortiment voor op de Flower Trials. De toppers die we dit jaar op u loslaten zijn de Dazzling Aduro, Magnetic Amiko en Adorable Arluno.

De intense kleuren van de Aduro familie

Deze trendy, tweekleurige nieuwkomers worden gekenmerkt door een eigen kleurenpalet en een anemoon-vormig hart. De opvallende Aduros met een diameter van vijf cm in opvallend violet en oranje maken al een tijdje deel uit van ons assortiment. Roze en rood zijn nieuwe varianten. Deze indrukwekkende Mums hebben een grote decoratieve bloem en zijn een intense blikvanger met een donker gewas.

Deze oogverblindende Aduros stralen warmte uit en zorgen zowel binnen als buiten voor een stevige streep kleur. Door de extreem lange houdbaarheid kan er tot zes weken lang genoten worden van deze unieke Belgian Mums. Kortom, Aduro is een topper in het gamma!

De grote bloemen van de Amiko familie

De Magnetic Amikos zijn een symbool van onweerstaanbare schoonheid. Deze Belgian Mum heeft een grote bloem met een diameter van maximaal zes cm en is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Er kan maar liefst 6 weken van deze opvallende Mum genoten worden, wat meteen betekent dat het een prachtige nazomer wordt.

Wie bezwijkt voor de charme van de Amikos? Ze zijn perfect om wat extra flowerpower toe te voegen aan zowel binnen- als buitenruimtes. Alles is mogelijk!

De pracht en praal van de Arluno familie

De Adorable Arluno collectie van vier felle kleuren is een aanwinst voor het Belgian Mums assortiment. Het Arluno-roze is een echte eye-catcher. Deze blikvangers hebben een grote bloem en zijn uitstekend voor zowel binnen als buitenproductie.

Ontdek onze nieuwe highlights in regio Westland op de Florensis locatie. Ons Mum-team staat klaar om u met een heerlijke Mum-taste te ontvangen.