banner-img

Nieuws

Flower Boost Challenge

02 apr 2020

Gediflora heeft als missie ‘kwekers succesvol maken’. Het is verschrikkelijk om te zien dat kwekers met hun productie blijven zitten. Daarom willen we hen helpen door de Flower Boost Challenge ook in België te lanceren. Op die manier hopen we het verlies voor de kwekers te beperken omdat er minder van hun productie moet worden weggegooid. In Nederland is het alvast een groot succes. We hopen dat Belgische bedrijven even enthousiast zijn om aan dit initiatief mee te werken.

Elien ging bij een eigen klant, Bert Verhelst, plantjes kopen om aan het personeel uit te delen. “Wij willen het personeel bedanken omdat ze in deze onzekere tijden nog elke dag met een glimlach aan het werk gaan”. Gediflora daagde burgemeester van Staden: Francesco Vanderjeugd, Agristo en Hurae uit om deel te nemen aan de Flower Boost Challenge.

Hoe werkt het?

Je wordt uitgedaagd door een bedrijf. Je koopt bloemen bij een kweker voor je personeel, collega’s, vrienden, buren, verpleegsters, … Je deelt dit op sociale media met de vermelding #FlowerBoostChallenge. Je daagt daarna 3 andere bedrijven uit om deel te nemen aan de challenge.