banner-img

Nieuws

Eerste Mum Run was een groot succes!

08 okt 2019

Zaterdag 5 Oktober organiseerde Gediflora de eerste Mum Run. Het familie-evenement voor het goede doel trok een 500 lopers en een 1000 tal enthousiastelingen die de wandeling aangevat hebben.

Het concept was simpel: eerst was het parcours toegankelijk voor recreatieve wandelaars en nieuwsgierigen. Daarna werd er gelopen tegen de tijd in verschillende categorieën en het familie-evenement werd afgesloten met een afterparty. “Voor een eerste editie van een loopwedstrijd kunnen we spreken van een ongelofelijk succes!”, aldus het goede doelen comité van Gediflora. Over de ganse dag zijn er ongeveer 1500 bezoekers langsgekomen.

Het startschot werd gegeven door de burgemeester van Staden (Francesco Vanderjeugd) gegeven. De prijzen werden uitgereikt door schepen van Sport en Cultuur Gwendolyn Vandermeersch. Meteen erna werd de afterparty ingezet door Taxi Lane. Zaakvoerders Elien Pieters en haar echtgenoot David Daenens bevestigden meteen na de prijsuitreiking dat er volgend jaar een tweede editie komt.

De opbrengst van de Mum Run gaat integraal naar een goed doel. Dit jaar werd er gekozen voor de basisschool Sint Idesbald dat op een steenworp van Gediflora ligt.

[gallery type="square" ids="4485,4484,4483,4482,4481,4479"]