banner-img

Nieuws

Eerste editie kwekersdag

03 sep 2018

Op 30 augustus ging Gediflora met een 40tal kwekers op pad richting het hart van de sierteeltsector. Eerst ging de groep op bezoek bij SV.CO in De Lier waar de kwekers een rondleiding en een presentatie kregen. Daarna kreeg de groep een rondleiding in het gloednieuwe Green Trade Center van waterdrinker in Aalsmeer. De dag werd afgesloten met een inspirerende presentatie van Wouter de Vries.

Gediflora gelooft dat het goede voorbeeld zien, doet stilstaan bij wat je zelf doet en vooral wat je beter kan doen. Daarom organiseerde Gediflora, samen met Carl Sales Support, voor een beperkte groep Belgische kwekers een informatieve uitstap naar Nederland. In de voormiddag gingen we langs bij SV.CO. Als toonaangevende kweker weten zij als geen ander in te spelen op de behoeftes van hun klanten, maar ook dat van de eindconsument. Hun marketing en flexibiliteit in combinatie met topkwaliteit is om u tegen te zeggen.

Na de lunch trok de groep naar Aalsmeer voor een rondleiding in het gloednieuwe Green Trade Center van Waterdrinker. In deze groothandel en exporteur in kamer-en tuinplanten, bloemen en accessoires kregen de kwekers een rondleiding. Daarna werd de groep geïnspireerd door Wouter de Vries, auteur van ‘Blauwe Bananen’. Tijdens zijn presentatie toonde Wouter hoe de kwekers unieke kernvaardigheden en een onderscheidend vermogen kunnen creëren.

Daarna konden meningen worden uitgewisseld bij een hapje en een drankje. De groep ging huiswaarts met heel wat om over na te denken.

[gallery type="square" ids="4094,4093,4092,4090,4091,4089,4088,4087"]