banner-img

Nieuws

De liefde bloeit op de werkvloer van Gediflora.

14 feb 2023

Het is Februari en de etalages van winkels kleuren rood. Het is dan ook de maand van de liefde. De werkvloer is een plaats waar collega’s op een professionele manier met elkaar omgaan. Maar soms is er een vleugje romantiek te spotten op de werkvloer. Zo hebben we bij Gediflora ook 2 lovebirds binnen het team. We laten hen even aan het woord om hun liefdesverhaal met jullie te delen.

Een grenzeloos liefdesverhaal

Aleksandra (32) en Michal (33) zijn beiden van Poolse afkomst, leerden elkaar 11 jaar geleden kennen in Nederland en wonen/werken reeds 10 jaar in België. Ze leerden elkaar kennen in een appartementsgebouw in Nederland waar ze op verschillende verdiepen een flat huurden. “Onze kennismaking is eigenlijk wel een grappige anekdote”, aldus Aleksandra. “Op een dag ging mijn deurbel en stond Michal voor de deur met een wasmand in de hand. Zijn wasmachine was kapot en hij vroeg of hij de wasmachine eens mocht gebruiken. Van het ene kwam het andere, en 10 jaar later doe ik nog steeds zijn vuile was.”, lacht Aleksandra. Michal: “Ik hoorde van mijn buurman dat er op het 6e verdiep een lief Pools meisje woonde, en ik dacht misschien kan ik op die manier even contact met haar zoeken.” Enkele maanden later kwamen ze samen naar België waar ze samen gingen wonen en ondertussen zijn ze al 4 jaar gelukkig getrouwd.

24/7

Het feit dat Aleksandra en Michal werken in hetzelfde bedrijf zorgt er natuurlijk voor dat ze elkaar heel veel zien. “Het voordeel is dat we altijd samen naar het werk kunnen rijden wat betekent dat we maar 1 auto nodig hebben. Economisch gezien is dat wel een groot voordeel”, aldus Michal. Echte nadelen ondervindt het koppel niet meteen aan het werken in hetzelfde bedrijf. Aleksandra: “We werken wel in hetzelfde bedrijf, maar we moeten niet zo vaak samenwerken met elkaar. Michal is eerder actief in de productie en ik ben deel van het breeding team. Daarnaast proberen we ook in de pauzes ons professioneel op te stellen. Michael zit tijdens zijn pauzes bij zijn collega’s van de productie en ik zit bij mijn collega’s van de breeding. Tijdens de werkuren zijn we eerder collega’s dan een koppel.”

Hun liefde bezegeld

In 2019 trad het koppel in het huwelijksbootje. Omringd door familie, vrienden en enkele dichte collega’s gaven ze elkaar het JA-woord. Wij wensen deze lovebirds nog heel veel geluk in hun professionele, maar ook in hun romantische leven.

Happy Valentine!