banner-img

Nieuws

Carl Sales Support en Gediflora: ” De bolchrysant hip maken”

02 mrt 2016

De bolchrysant aantrekkelijker maken voor de eindklant, dat is wat we allemaal willen. Maar daarvoor moeten eerst een aantal zaken aangepakt worden. Een attractievere verpakking, een betere belading, vernieuwende kleuren, andere bloemtypes,… zijn al enkele aspecten die het imago en de uitstraling van de bolchrysant mee kunnen oppeppen.

Om te bekijken wat er precies beter moet is Gediflora sinds kort een samenwerking aangegaan met Carl Sales Support uit Honselersdijk (NL). Zaakvoerder Carl Grootscholte en zijn medewerkster Hilde Visser beschikken over een breed netwerk binnen de potplantenwereld en zijn zeer bekend met de handel en de export van potplanten.

Aan de hand van markt- en kwekersonderzoek gaan zij o.a. uitzoeken wat er allemaal verbeterd kan worden op vlak van verkoop, communicatie en marketing en hoe we samen de bolchrysant terug interessant maken voor de eindklant.

Als Carl of Hilde u opbellen of mailen, dan rekenen wij uiteraard op uw medewerking. U, als kweker, beschikt immers over zeer waardevolle product- en marktinformatie. En uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde doel: de bolchrysant hipper maken.