banner-img

Nieuws

Terugblik op ons feestelijke jaar 2022

08 dec 2022
Het eindejaar is in zicht. Daarom blikken wij graag even terug op enkele memorabele momenten van dit feestelijke jaar 2022.

70 Jaar. 3 Generaties lang. We kunnen het zelf nauwelijks geloven. Gediflora is het resultaat van 70 jaar ambitie, toewijding en keihard werk. Niet alleen van ons team, maar ook van onze klanten. Daarom hebben we ervoor gekozen om ter gelegenheid van deze mijlpaal zowel onze klanten als ons personeel in de bloemetjes te zetten.

Ons topteam hebben we dit jaar extra verwend met cinema tickets, een massage@work, een cocktailworkshop, smoothies en verschillende lekkernijen.

Onder onze klanten hebben we 70 ballonvaarten verloot in onze fleurige Mum ballon. Een unieke kans en een onvergetelijke ervaring voor de winnaars. Voor diegene die er deze keer niet bij waren: we zijn van plan van om er nog vele jaartjes bij te doen dus hou onze social media in goed in de gaten voor toekomstige acties!

Tijdens het chrysantenseizoen van 2022 rolden we voor een 3e keer op rij onze “It’s your Mument” campagne uit. Gedurende deze periode inspireren we onze Mum-community met leuke sfeerbeelden en tips & tricks op onze sociale media kanalen. We zijn dan ook trots om mee te delen dat onze community dit jaar met 13 000 nieuwe volgers is gegroeid.
We danken jullie graag voor het afgelopen jaar en kijken uit om er samen met jou een bloeiend 2023 van te maken.