banner-img

Nieuws

Grow it yourself challenge

16 dec 2021

De missie van Gediflora is om kwekers te voorzien van een zeer consistent, hoogwaardig, innovatief, 100% ‘easy to grow’ plantenassortiment, dankzij haar R&D. Als betrouwbare partner hebben wij (en het hele Gediflora team) de proef op de som genomen door een ‘Grow It Yourself’ challenge te organiseren.

In mei werden stekken van 3 variëteiten uitgedeeld aan ons volledige team. Mensen op kantoor, medewerkers in de teelt en veredeling, maar ook medewerkers in de kassen werden gevraagd om de stekken op te kweken tot waardevolle en kleurrijke Mum Flowers-planten. Met veel enthousiasme ging ons team aan de slag met hun groene vingers.

4 maanden later was het zover. De planten waren volgroeid en klaar om gekeurd te worden. De beoordeling van de planten gebeurde op basis van 3 categorieën: grootte, vorm en stevigheid. De jury bestond uit niemand minder dan Christine Devolder, moeder van huidige zaakvoerder Elien Pieters, die ook gedurende 30 jaar samen met haar man Dirk aan het roer stond van het bloeiende bedrijf Gediflora.

 

In de eerste ronde werd de Possidi White beoordeeld. Christine deed een grondige inspectie van de zelfgekweekte planten, deelde de punten uit en koos de 3 winnaars van deze ronde. Op de eerste plaats stond onze vrachtwagenchauffeur Geert. De tweede plaats was voor Vincent, onze sales verantwoordelijke en de derde plaats ging naar Ward, onze teelt verantwoordelijke.

Enkele weken later was het tijd om de senga mauve te beoordelen. Ook hier leverde onze vrachtwagenchauffeur Geert het beste exemplaar. Gevolgd door Davy, operationeel verantwoordelijke en Emma, onze gloednieuwe financieel bediende.

Na de derde ronde was het overduidelijke. Onze vrachtwagen chauffeur Geert is de terechte winnaar van deze eerste editie van de grow it yourself challenge. Zijn inzet werd beloond met een ballonvaart in onze fleurige Mum-Flowers ballon.