banner-img

Toekomstige Collega

“Er is een leuke vibe binnen het team.”

Valerie De Clercq

Customer Service Europe + Export & Logistics

Valerie kwam 6 jaar geleden terecht bij Gediflora via een interimkantoor. Tijdens haar sollicitatie kreeg ze al een kleine rondleiding in het bedrijf om zich een beeld te schetsen van de activiteiten. “Mijn eerste indruk van het bedrijf was meteen goed en ik vond het ook leuk dat ik al enkele ‘toekomstige collega’s’ had ontmoet om een goed beeld te kunnen schetsen van hoe het zou zijn om te werken bij Gediflora. De moderne bureau’s zorgden er ook voor dat ik meteen zin had om bij Gediflora aan de slag te gaan. ”

Valerie wordt soms ook de stem van Gediflora genoemd omdat je haar aan de telefoon krijgt als je het algemeen nummer van het bedrijf belt. “Ik vind mijn job erg boeiend, omdat ik veel contact heb met klanten en ook veel overleg heb met mijn collega’s. Daarnaast vind ik het ook een leuke sfeer binnen het team. Er is een leuke vibe omdat we een jong team hebben en dat zorgt ervoor dat het elke dag leuk is om te komen werken.”

Sinds kort neemt Valerie naast de customer service voor de Europese markt ook de logistiek voor haar rekening. “Dit kwam op het juiste moment. Het is leuk om een nieuw luik erbij te nemen waardoor ik eigenlijk nog beter op de hoogte ben van de orders van de klanten. Het is een leuke combinatie die ervoor zorgt dat er veel afwisseling zit in mijn taken. ”